Nissan Juke DIG-T 115 Acenta

199 000 kr

Registreringsavgift (6 161 kr)

 

Ring forhandleren: +47 53 00 27 10

Se 4 biler til hos Sande Auto Vest AS

Beskrivelse

Merke Nissan
Modell Juke
Rekkevidde ---
Kilometerstand 9 633 kilometer
Første registreringsdato 06/06/2016
Drivstofftype Bensin
Girkasse Manuell
Farge Svart
Antall dører 5 dører
Antall seter 5
CO2 129.0
Liter per mil ---
Motorstørrelse 1.2 liter
Garanti Nybil 5 år
Effekt 116.0
År 2016
Servicehistorikk false
Klasse ---
Registreringsnr. ZZ22530
Har firehjulstrekk ---
Bagasjevolum 385
To sett hjul true

Utstyr og alternativer for bruktbiler

6-Trinns girkasse
ABS bremser
ABS-bremser
Air Condition
Aluminiumsfelger
Antisladd
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Bluetooth
Bluetooth Handsfree
Cruisekontroll
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
ESP
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lettmet. felg sommer
Lettmet. felg vinter
Lyktespylere
Metallic lakk
Midtarmlene
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Sentrallås
Servostyring
Sommerhjul
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Tåkelys foran
Utetemperaturmåler
Varme i seter
Vinterhjul

Beskrivelse

Sjekk ut denne! Her er det satt sammen en unik og kul styling Bilen har: - Midtarmlene - Spoiler - Stylingplate foran - Stylingplate bak - Chrommede sidespeil - Chrommede sidelister - Chrommede dørhåndtak - 17" Vinterhjul med matt sort diamantslipt profil Denne bilen skiller seg ut, og bør sees for rett inntrykk! Ring oss gjerne for en prøvetur eller om du skulle ha noen spørsmål Bilen står hos: SandeAuto Vest AS. Ny butikk i Drotningsvik, Bergen Vest. Janaflaten 47, 5179 Godvik Enkel adkomst fra Bergen, Askøy og Sotra! Vi har verksted og nybilavdeling for Nissan, Subaru, Mazda og egen innendørs bruktbilhall. Spør oss gjerne om finansiering og forsikring. Vi tar forbehold om trykkfeil i annonsen

NISSAN-GARANTI

Alle Nissan Cared4-biler dekkes fremdeles av Nissan nybilgaranti. Denne gjelder til bilen er 5 år eller kjørte 100 000 km (det som inntreffer først).

BYTTERETT

Hvis du ikke umiddelbart er fornøyd med din Nissan Cared4-bil, kan du fritt bytte den innen 30 dager og 2 000 km. Du kan bytte den i en bil i tilsvarende priskategori hos samme forhandler.

NISSAN PRISLØFTE

Vi er konkurransedyktige på pris. Ha din Nissan på service hos din lokale Nissan-forhandler, så gir vi deg et prisløfte på service og reparasjoner for alle Nissan-modeller uansett alder: Vi matcher prisen på lignende service og reparasjon hos et annet, lokalt verksted hvis deres pristilbud er lavere enn vårt.

NISSAN FINANS

Som samarbeidspartner tilbyr Santander gode, tilpassede finansieringsordninger for Nissan Cared4-biler, med opptil 10 års nedbetalingstid og 100% finansieringsgrad.

NISSAN VEIHJELP

Alle Cared4-biler dekkes av Nissan Assistance til de er 5 år. Grunnleggende tjenester og tilleggstjenester tilbys uansett om årsaken ikke dekkes av forsikringen, om det er et uhell eller selvforskyldt – 24 timer om dagen, 7 dager i uka, helt gratis!

TILSTANDSRAPPORT

En Nissan Cared4-bil gjennomgår en grundig, teknisk inspeksjon for å tilfredsstille strenge kvalitetskrav. Det har også blitt sjekket at bilen ikke har blitt stjålet, at den ikke har vært utsatt for en ulykke og at det ikke er utestående fordringer på den. Dette gjør at alle aspekter ved bilen avdekkes. Og bare når den tilfredsstiller alle disse kravene kan vi si at den er Cared4.

INNBYTTE AV ALLE BILER

Vi tar alle biler som innbytte og tilbyr en konkurransedyktig markedspris.

100% NORDISKE SPESIFIKASJONER

Alle Cared4-biler har blitt bygget og utstyrt for nordiske forhold. Vi garanterer at bilen har sitt opprinnelige marked i Norden og er utstyrt etter nordiske spesifikasjoner.

NISSAN CARED4 er den mest fornuftige måten å kjøpe en 100% nordisk, brukt Nissan. Det er nesten som å kjøpe en ny bil, bortsett fra at bilen ikke er helt ny. Vi gir deg den beste kundebehandlingen, noe som gjør at du kan kjøre av gårde helt uten bekymringer.