NISSAN Qashqai
NISSAN CARED4 er den mest fornuftige måten å kjøpe en 100% nordisk, brukt Nissan. Det er nesten som å kjøpe en ny bil, bortsett fra at bilen ikke er helt ny. Vi gir deg den beste kundebehandlingen, noe som gjør at du kan kjøre av gårde helt uten bekymringer.

FINN EN NISSAN SOM PASSER DEG

NISSAN-GARANTI

Nesten alle NISSAN CARED4-biler dekkes fremdeles av Nissan nybilgaranti. Denne gjelder til bilen er 5 år eller kjørte 100 000 km (det som inntreffer først) fra førstegangsregistrering i Norden. Alle NISSAN CARED4-biler har minimum 1 år/20 000 km garanti.

BYTTERETT

Hvis du ikke umiddelbart er fornøyd med din NISSAN CARED4-bil, kan du fritt bytte den innen 30 dager og 2 000 km. Du kan bytte den i en Nissan-modell i tilsvarende priskategori hos samme forhandler.

NISSAN PRISLØFTE

Vi er konkurransedyktige på pris. Hos din lokale Nissan-forhandler får du den beste prisen på service og reparasjoner for alle Nissan-modeller uansett alder: Vi matcher prisen på tilsvarende service og reparasjon hos et annet, lokalt verksted hvis deres pristilbud er lavere enn vårt.

NISSAN FINANS

Som samarbeidspartner tilbyr Santander gode, tilpassede finansieringsordninger for NISSAN CARED4-biler.

NISSAN ASSISTANCE

Alle CARED4-biler vil bli dekket av Nissan Assistance til de er 5 år. Hver eneste CARED4 bil har en godkjent servicehistorikk og vil også bli dekket av Nissan Assistance i den Utvidete garantiperioden. Basistjenester og tilleggstjenester tilbys uansett om årsaken ikke dekkes av forsikringen, om det er et uhell eller selvforskyldt – 24 timer om dagen, 7 dager i uka, helt gratis!

TILSTANDSRAPPORT

En NISSAN CARED4-bil gjennomgår en grundig, teknisk inspeksjon for å tilfredsstille strenge kvalitetskrav. Bilens hele servicehistorikk er oppdatert. Det er også blitt sjekket at bilen ikke har utestående fordringer. Dette gjør at alle aspekter ved bilen avdekkes, og bare når den tilfredsstiller alle disse kravene, kan vi si at den er NISSAN CARED4.

INNBYTTE AV ALLE BILER

Vi tar alle biler som innbytte.

100% NORDISKE SPESIFIKASJONER

Alle CARED4-biler har blitt bygget og utstyrt for nordiske forhold. Vi garanterer at bilen har sitt opprinnelige marked i Norden og er utstyrt etter nordiske spesifikasjoner.

For vilkår og betingelser spår din Nissan CARED4 forhandler.